Коли дому Господь не будує, даремно працюють його будівничі при ньому! 
  Коли міста Господь не пильнує, даремно сторожа чуває! (Пс.126:1)             
П'ятниця, 19.04.2024, 13:49 Вітаю Вас Гість!
ЧОРТКІВ ДУХОВНИЙ - сторінка духовного життя міста  Головна | Реєстрація | Вхід | RSS | Форум

УВАГА! ЗМІНИЛИСЬ РЕКВІЗИТИ ДЛЯ БЛАГОДІЙНИХ ВНЕСКІВ!

Анонс майбутніх подій


Життя парафії

    Церква Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії м. Чортків -це твоя парафія! 
    Пропонуємо тобі розпорядок життя нашої Церкви протягом тижня (раптом пригодиться ): 
    * ПОНЕДІЛОК 
    18.30 – зустріч ‘’Матері в молитві’’ в Церкві, і в домашніх групках. Кожного першого понеділка місяця – спільна зустріч всіх групок у Церкві. 18.30 – зустріч ‘’Братства Чоловіків Св. Йосифа’’ (в приміщенні ‘’КАРІТАСУ’’)
    * СЕРЕДА 
    Молитва за зцілення з мощами Св.Пантелеймона (після вечірньої Служби Божої)
    * ЧЕТВЕР
    18.30 – курс ‘’АЛЬФА’’ 
     *П’ЯТНИЦЯ
     17.00 – зустріч дітей 5-8 класів у спільноті ‘’СЕРЦЕ МАРІЇ’’ 18.30 – зустріч Спільноти ‘’Віри, Надії, Любові і матері їх Софії’’ 
     * СУБОТА
     18.00 – зустріч ‘’Української молоді Христової’’ 
     * НЕДІЛЯ
     12.00 і 14.30 – ‘’Недільна Школа’’ для учнів молодших класів. 18.00 – зустріч ‘’Біблійного гуртка’’ (в Церкві). 

     Для членів СПІЛЬНОТИ: Вівторок – особиста молитва за групу Прослави і групу творчості; Середа – особиста молитва і добровільний піст за СПІЛЬНОТУ. Ми разом, і разом нам тепліше…

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Категорії розділу

Мои фотографии [9]
У цьому розділі зібрані персональні фото.
Моя родина [0]

Форма входу

Пошук

Наше опитування

Дайте оцінку сайту
Всього відповідей: 347

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 17 » Молитва за Україну!
12:08
Молитва за Україну!
Слава Ісусу Христу! 
         Щиро дякую Вам, брати і сестри у Христі, за всі ті духовні подвиги, які Ви вже вчинили заради припинення агресії і війни в Україні, недопущення кровопролиття і встановлення миру на нашій землі. Вірю, що Господь, дивлячись на наші старання, не забариться з відповіддю і допомогою, що Він оберне всяке зло нам на добро і ми побачимо Його славу в цій непростій ситуації.
         Сьогодні я хочу ще раз заохотити всіх нас до ревної молитви, посту, покаяння, покути за вирішення ситуації в Криму і в цілій Україні.  Цей тиждень в духовному плані є особливо важливим, оскільки на цю неділю в Криму запланований "референдум”. Після його проведення ситуація може набути набагато гострішого характеру. Нас, християн, це не має лякати, а навпаки, спонукати до ще більшої ревності і завзятості в духовній боротьбі і головне, до ще більшої довіри до нашого Господа. Після цих слів я б хотів поділитися з Вами своїми духовними переживаннями стосовно молитви за Україну.  Я мав духовне розпізнання, що люди зараз достатньо моляться, але в цих молитвах є недостатньо віри. Річ у тім, що можна молитися і очікувати поразки, а можна молитися, очікуючи перемоги. Щиро заохочую, щоб наша молитва була молитвою, котра очікує і приймає Божу перемогу, адже "віра то підстава сподіваного, доказ небаченого” (Євр. 11:1). Тому молімося так, неначе ми вже отримали Божу перемогу, навіть якщо фізично її ще не бачимо і навіть не уявляємо, як це може статися. Господь також пригадав мені уривок зі Святого Письма, яким раніше я молився на особистій молитві: (ІІ Макавеї 8:16-34). Думаю, він стосується теперішньої ситуації. Не йдеться про те, щоб його буквально застосовувати до всього, що зараз відбувається, найважливіше—усвідомити його духовний зміст і завдяки цьому скріпити свою віру. Пам'ятаймо слова Христа: "як будеш ти вірувати, славу Божу побачиш” (Ів. 11:40). Наголошуймо іншим християнам, що важливо не просто молитися, постити,..., важливо робити це з ВІРОЮ.
         Хочу також ще раз звернути Вашу увагу на подію, яка відбулася після молитви Папи Франциска за Україну: на голуба напали ворон і чайка. Думаю, ми можемо сприймати цю подію, як пророчий знак для України, про що вже раніше писав наш брат у Христі Сергій Гірявенко. Зрозуміло, що голуб може символізувати мир в Україні, ворон—силовиків попередньої влади ("Беркут”, "Грифон”,...), чайка—війська з моря (тепер це очевидно, а тоді—було загадкою). Ворон і чайка напали на голуба, однак йому вдалося вирватися з їх кігтів. Для нас це є знаком надії, що все в Україні закінчиться добре. Частково це пророцтво вже збулося—з кігтів ворона ми вирвалися (важливою була також послідовність: спочатку напав ворон, а потім чайка). Залишилося ще розібратися з чайкою.  Однак тут потрібно пам'ятати важливу річ: якщо це пророчий знак, то він, з однієї сторони, показує нам волю Божу щодо України, а з іншої, як і кожне пророцтво, потребує нашої співпраці з Богом у його здійсненні (наприклад, у Старому Завіті ми неодноразово читаємо пророцтва, які мають таку структуру: "Якщо ви...., тоді Я....”). Тому вважаю, що цей пророчий знак є Божим заохоченням для нас і має стати  потужним стимулом до гарячої, ревної і повної довіри до Бога духовної боротьби. Заохочую всіх нас твердо стояти на правді Божого Слова і регулярно проголошувати її в життя нашої країни. В цьому плані мені особливо подобається уривок з книги пророка Ісаї: "жодна зброя, що зроблена буде на тебе, не матиме успіху, і кожнісінького язика, який стане з тобою до суду, осудиш. Це спадщина Господніх рабів, а їхнє оправдання від Мене, говорить Господь!” (Іс.54:17). Амінь! Амінь! Амінь!!!
         Продовжую заохочувати, запрошувати і закликати усіх нас не тільки до ідейної єдності, але й до видимої реальної спільності.  Ще раз хочу нагадати, що заради об'єднання наших духовних зусиль і помноження наших можливостей в межах ОКСу була створена Молитовна Сотня. Щиро запрошую всіх Вас до участі в ній. Протягом цього місяця (березень) всі учасники Молитовної Сотні повинні (по можливості) кожного дня молитися вервицю до Богородиці і Молитовник захисника Батьківщини (побудованого на основі Фатімських послань Матері Божої). Більш детально познайомитися з Молитовною Сотнею можна на сайті: www.blagoslovennya.org. Там також можна знайти Анкету учасника Молитовної Сотні, Молитовник захисника Батьківщини, список воїнів Молитовної Сотні, попередні звернення до ОКСу тощо.
         На закінчення хочу сказати, що теперішній час є дуже сприятливим для євангелізації, оскільки багато людей реально починають усвідомлювати, що Божа допомога є вкрай необхідною в нинішній ситуації. Тому закликаю всі спільноти загалом і кожного християнина зокрема до активного поширення Доброї Новини. Один із способів—це запропонувати тим, кого ви знаєте (або й не знаєте), почати молитися разом з Вами Молитовником захисника Батьківщини, після чого буде легше розказати їм про Христа, а потім запросити на спільноту, Школу і т.д. Можете просто роздавати незнайомим людям Молитовник, вкладаючи всередину запрошення на різноманітні духовні заходи. Способів є багато. Головне захотіти, а все інше Бог додасть.
        
         Прошу Вас розповсюдити це звернення у своїх середовищах, передати друзям і знайомим. Божих Вам благословінь.
 
З молитвою і любов'ю,
Ваш брат у Христі,
Голова Об'єднання Католицьких Спільнот,
Орест Григорчак
Переглядів: 714 | Додав: chortkiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]